Ismerje meg csapatunkat


Gáspár István

Ügyvezető igazgató

Mottó:
Lételemem a káosz
Általános iskola óta nagy hatással volt rám az informatika világa, olyannyira, hogy 13 éves koromban addig nyaggattam a szüleimet, míg végül megvették nekem a Commodore 64 számítógépet. Hatalmas örömmel töltött el, hogy az enyém lett ez a számítógép, lelkesedésem pedig abban nyilvánult meg, hogy rögtön el is kezdtem Basic nyelven egyszerűbb számítógépes programokat írni.

Később a továbbtanulásnál is a számítástechnikát választottam, a Kandó Kálmán főiskola informatika karára jártam. A műszaki területek ezután is meghatározóak voltak számomra, így egyetem után is informatikai területen helyezkedtem el. Dolgoztam rendszergazdaként, mint alkalmazott, de hamar rájöttem: az elképzeléseimet csak úgy tudom megvalósítani, ha saját céget alapítok.

Az elmúlt tíz év alatt sokféle tanfolyamot elvégeztem, amik főként weboldalak megjelenésével, marketingjével foglalkoztak, és persze azzal, hogy mitől működhet hatékonyan egy honlap. A programozásban és a webdizájnban kollégáim a profik, én a működés felépítésében, és az adatbázis összeállításában veszek részt aktívan. Emellett legfontosabb feladatom, hogy az ügyfelek elképzeléseit átformáljam egy olyan tartalommá, ami mind a marketing, mind az informatikai piacon maradéktalanul megállja a helyét.

Briski Csaba

Programozó, webfejlesztő

Mottó:
Tervezzünk, majd építsünk fel egy szép honlapot!
Már gyermekkoromban megragadott a számítástechnika és a számítógépek világa. A kezdeti játszadozást fokozatosan felváltotta a különböző szakkönyvek olvasása, és 1988-ban, amikor pályaválasztásra került a sor, már biztosan tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni a későbbiekben. Így nem is volt senki számára meglepő, hogy jelentkeztem a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolába.

Érettségi után úgy éreztem, hogy mégsem találtam meg számításomat ezen a területen, és új kihívások után néztem. Új szerelmem az építészet lett, a következő állomás pedig az Ybl Miklós Műszaki Főiskola építészmérnöki kara.

A sors azonban úgy akarta, hogy mégis visszatérjek eredeti pályám felé. Az Internet elterjedésével újra fellángolt bennem a pislákoló tűz: a weboldal fejlesztésben találtam meg azt a pluszt, ami korábban hiányzott ahhoz, hogy szívvel-lélekkel egy dologra koncentrálhassak.

A főiskolán szerzett tapasztalatokat viszont maximálisan használni tudtam ezen a területen is, hiszen egy weboldalt egy épülethez hasonlóan kell megtervezni és felépíteni, és a végeredmény is csak akkor jó, ha minden építőelem a helyére kerül...

Horányi Eszter

Webmarketing, webszövegíró

Mottó:
Oldjuk meg kreatívan!
Érzések, benyomások, asszociáció, kommunikáció, emberi psziché. A témák, amik engem mindig is magukkal ragadtak.
Stopposként hová szeretnénk eljutni? Budapestről Debrecenbe mennénk minél gyorsabban, vagy nagymamánk 80. születésnapjára szeretnénk még idejében odaérni? Biztonságtechnikai vállalkozóként kamerákat és riasztót szeretnénk eladni, vagy a biztonság megnyugtató érzését nyújtanánk, hogy vevőink megvédhessék szeretteiket és értékeiket? Ha kávé bizniszben utazunk, vajon a kávénk finom ízéről kommunikálnánk, vagy egy olyan hétvégéről, amikor a családdal együtt ébredünk, nem kell korán kelni, és az „ágybareggeli” mellett, együtt ihatjuk meg a napindító kávét?
A lényeg mindegyik esetben ugyanaz, mégis teljesen máshogyan csapódik le. Ez a webmarketing tartalmi része. Az, hogy a jól megírt tartalom hogyan és hol jelenik meg, az a nem kevésbé fontos formai részen múlik. Keresőoptimalizálás (SEO), Google Adwords, közösségi média, jól kialakított weboldal: ezek ma már mind elengedhetetlenül fontosak az üzleti sikerhez. A tartalmi és formai egységek pedig együtt egy olyan egészet alkotnak, amely a sikeres online megjelenés alapját képezik. Vegyünk részt együtt ebben az izgalmas folyamatban.
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom