Webmarketing

Mi az a webmarketing?

A webmarketing egy termék, szolgáltatás, vagy vállalkozás piacravitelének online módszereit, eszközeinek használatát jelenti. Egyszerűen fogalmazva: a webmarketing magában foglalja, hogy hol és hogyan jelenjen meg az adott dolog az online felületeken.

Miben tudunk Mi segíteni?

Weboldalkészítés a tervezéstől a gyártásig

Egy jól elkészített honlap, már önmagában rendkívül erős webmarketingeszköz. Mi segítünk kialakítani a Neked legmegfelelőbb honlapot.

Ütős webes arculat létrehozása

Ha meglévő arculattal rendelkezik a cég, akkor ehhez igazodunk a munkálatok során, ha nincs hozott imázs, akkor megbeszélés alapján létrehozzuk az új arculatot.

Üzenetközpontú tartalomelőállítás

Kialakítjuk honlapod tartalmi részét, méghozzá úgy, hogy az a leginkább tükrözze céged mondanivalóját, emellett illeszkedjen a felhasználók igényeihez, elvárásaihoz.

Ügyes reklámok kialakítása

A direkt reklámok mára már a múlté. Manapság a felhasználók szkeptikussá váltak a reklámokkal szemben, napjainkban erősen él a bannervakság fogalma. A megfelelő kialakítással segítünk, hogy a reklámfelületed ne ellenállást váltson ki a látogatóból, hanem érdeklődést!

Letisztult formavilág

A tartalom mellett a tálalás is fontos. Honlapodat a webergonómia szabályai szerint, a nemzetközi trendekbe is illeszkedő, modern, letisztult külsővel alakítjuk ki.
Mit gondolunk Mi az online marketingről?

Íme néhány eszköz, amelyet Mi alkalmazunk

A webmarketing ma már nem csak annyit jelent, hogy reklámozzuk magunkat az interneten és megpróbálunk jelen lenni a legtöbb online felületen, több-kevesebb sikerrel. Manapság rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, melyek összehangolt, egymásra építő, tudatos használata a kulcs a legjobb eredmény elérésére.
SEO
Angolul search Engine Optimization, (keresőoptimalizálás, honlap optimalizálás) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti.
Honlapodat úgy készítjük el, hogy a látogatók nagy része a google természetes (nem fizetett) találatairól érkezzen.
Bannerek
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az átlagfogyasztó mára már rendkívül szkeptikussá vált a reklámokkal szemben.
Az olvasói profil illetve a célcsoport elemzésével, a formai adottságok kihasználásával létrehozunk olyan bannerfelületeket, amelyek hatékonyabban vonzzák a látogató figyelmét.
Google hirdetés
A Google találati lista elején lévő, más alapszínen, illetve a jobb oldalsávban megjelenő rövid, szöveges hirdetés.
A célirányos kifejezésekre, az általunk beállított kulcsszavakra és kulcsszó kombinációkra jelenik majd meg a hirdetés.
Közösségi marketing
Választható, hogy megjelenésszám vagy kattintás alapján akarunk fizetni.
Segítünk különböző kampányok indításában, lebonyolításában valamint a facebook oldal karbantartásában, hatásos, aktuális tartalmak frissítésében.
Hírlevél marketing
Fontosnak tartjuk, hogy az e-mail marketinggel kommunikáljunk azok felé, akik már elköteleződtek az adott cég felé. A figyelem megszerzése az első lépés, a második pedig annak fenntartása. A hírlevéllel folyamatos kommunikációban tudunk maradni az ügyfelekkel, természetesen korántsem mindegy milyen tartalmakkal. Ebben segítünk mi.
Nehéz eltalálni a hírlevelek használatának módját, a küldések gyakoriságát. Vékony a határ a tájékoztatás és a zaklatás között, de Mi ebben is segítünk.
Linképítés
A linképítés annak kezelése, hogy a honlapra minél több hivatkozás mutasson más honlapokról. Célja egyrészt a látogatók "átterelése", másrészt a Google helyezések javítása.
Feltérképezzük, hogy mely oldalakon érdemes saját linkjeidet elhelyezni, majd ennek megfelelően beágyazzuk azokat a megfelelő helyre.
Kapcsolatfelvétel
Üzenet küldése
Hírlevél
Név:
Feliratkozom